duygusal milliyetçilik kimseye bir fayda vermez,şimdi yiğidi öldür hakkını yeme..
ben bu firmadan alışveriş yaptım,ama ben türküm diye bir ayrımcılığa uğramadım...
benim tek sorunum hizmet...
Merhaba:
Bilmiyorum Bu tartışmanın sebebini tam olarak anlayamadım...
Kimisi ırkçılık kimisi türk kimsii kürt diyo...
Ortada bir şey varsa bence onu konuşalım...
Nudem Bilişim'le bende çalışıyorum uzun zaman olmadı ama bana çok yardımcı oldular size şöyle söyliyeyim ben bu işlerden hiç anlamam en ufak hatayı bile kalkıp onlara soruyorum adamlar bugüne kadar bana bana ters bişey demedi. Bazı arkadaşlarımız parayı aldıktan sonra bizi tınlamıyor dediklerini gördüm bilmiyorum sorun para olsaydı herhalde benimle irtibata bile heçmemeleri alzımdı çünkü be okadarda büyük bir para vermedim...
Radyo sitesi için host aldım domaini bedava verdiler bi ricada bulundum bir sitem var onu editleyip sitye atarsanız sevinirim diye rica ettim adamlar editledi ve siteye attı çok güzel yaptılar ve bende sitemin alıtına programlayanlar Nudem Bilişim diye yazdım...
Şirketle hemen hemen 2 aydır çalışmama rağmen günde 5-10-15 hatta belki daha fazla onları rahatsız ediyorum...
Yanlız şu var evet adamlar msn den destek vermiyorlar önceleri bende biraz şaşırdım ama olayı anlatınca onalra hak verdim.. Olay şuymuş msn de trafik yoğun oluğu için kimseye yararlı olamıyorlarmış... Aslında haklılar neden çünkü ben msnde 15 kişiyşe bile konuşmayı beceremem diye düünürken onalrın 2500 3500 kişyle msnden konuşmöası imkansız kaldıki hiçbir insan oğlu bunu yapamaz... Msn olmayınca bende bana sundukalrı yolu kullanıyorum gerçi bu ticket olayını hiç sevmiyorum ama yinede elinden geldikleri kadar yardımcı oluyorlar... bide telefon açıyorum...
Siz ve onlar arsında ne geçti bilmiyorum ama ben hoşnut bir durumla karşılaşmadım...
Herkese kolay gelsin...
Birgün Bizede bekeleriz..
::::: N İ S A FM ::::TASARIM AŞAMSINDA:::::