Almış olduğumuz duyumlar sonrası, Nixcon 1 Şubat 2007 itibari ile yepyeni bir isim ile karşımızda olacak.

Ve oldukça'da büyük bir yatırım (Trilyon'lar ile ölçülen) ile karşımıza yeni yüzünü çıkaracak..

Şuanda telefon ile görüştüm.
Görüştüğüm kişi Serdar bey, Nixcon Satılmış ve NIS Bilişim olucakmış.
Tam değişim 1 Şubat'ta tamamlanmakta imiş..

Ayrıca, bu değişim sonrası neler geleceğini sorduğumda bana sadece biraz sabırlı olmamı ve bu değişimi birlikte yaşamamızı tavsiye etti..

Tabi'ki bunlar her ne olursa olsun "imiş" olarak kalır şuan için. O yüzden ben derimki, 1 Şubat'ı bekliyelim ve neler olacağını birlikte görelim..

Görelim diyorum çünkü, firma Türkiye şartlarında Avrupa teknoloji'sini getirmeyi amaçlıyor. Ben günümüzde ADSL'in bile tabir-i caizse "boktan" olduğunu yaşayan birisi olduğum için, beklemenin ve en azından "Nixcon'da Sunucusu Olan" birisinin sunucusundan yada buna benzer bir değerinden deneme yaparak reel olan şeyleri görmenin en mantıklısı olacağı kanaatindeyim..

Unutmayalım ve örnek alalım ki, geçmişte bi zamanlar ben "uçucam" diyen adam gülmüştüler. Ama, bugün "biz uçtuk" diyen'e aferin diyorlar ve gayet doğal birşey olarak karşılanıyor..