datafirm mucizelerinden sadece biri dolandırılan insanların burda toplasak 1/1000 i bile değiliz diyebilirim... Çok önceden sunucum yokken bende çoğunluğun yaptığı gibi bu işe bayilikle başlamıştım! ve de hayatımın yanlışı tecrübesizliğim datafirmle buluşturdu. birgün telefon açtım böyle böyle çok sorun oluyor ne zaman sunucu düzelicek dedim kernel çöktü dedi 2 gün 3 gün ses seda yok. msn den engelleniyorsunuz. tel acıyorsunuz çocukla konusmak gibi bile degil sanki bir aşağılıkmışsın bir suç işlemişsin gibi müşteriye küfür ediyor telefonu suratına kapıyorlar! + yedeklerim verilmedi kendi aldığım ftp backuplarıyla müşterilerimin sitelerini geri döndüm. bu adamların bana yaşattığı 2 ay tam bir yıkım ve de rezaletti! destek yok engelliyorlar,para iadesi tamami ile yalan. ne idüğü belirsiz ve de yok istanbulda ofis acıyoruz yok sirketlesiyoruz yok bilmem ne yok kemal bey yok umit bey yok bilmem ne bey yok murat bey bırakın ya

biri bakkal bir marangoz biri kalfa

euehehe bu adamlar sadece hikaye geldi geçti ve de gittiler. tamami ile silinmiş durumdalar piyasadan..... herkese geçmiş olsun unutun böyle seviyesiz kişiliksiz haysiyetsiz namussuz ve de gurursuz insanlarla muhattap olmaya değmez. iyi çalışmalar.....