dediklerim biraz yanlış anlaşılmış, tr sitelerin tümüne çöp site manasında bişey demek istemedim. sağdan soldan alakasız kız resimleri toplarayak açılan sohbet siteleri, içerisi spam dolu siteleri kastettim.

gelir meselesine gelince havalı olmakla alakası yok,

genel olarak türkçe içerikli siteler tık başına 0.02 kazandırıyor. ingilzice içerikli bir site ise 0.2 dolar kazandırıyor.

sonuç olarak 10 türk reklam tıklaması 1 yabancı reklam tıklamasına denk geliyor.

burda ayda 50 dolar zor toplayan adamda 5.000$ aldım der. benim burda tanıdığım adamda var böle konuşan. milletin kafasını karıştırıyor. ben oyle para kazanıyom şöyle para kazanıyom. insanlar onun dediği tarzda site yapmaya çalışırken kendisi asıl milleti oyalayıp parayı vuran çok.

sonuç olarak burda asıl önemli olan benim havalı konuşmam değil (onları yazarken oyle bişey aklımın ucundan geçmemişti, geçmezde) dedikerimdem asıl çıkartılması gereken para kazanmak için yabancı içerikli site yapılması gerektiği. eğer yanlış bişey diyorsam özür..