zampir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar dream'in resellerını göremiyorum kör oldum galiba link verirmisiniz?

Birde bunlar her halukarda 18$ kurulum ücreti alıyorlar mı?
Dreamde reseller yok zaten.

Kendi kişisel hesabından 75 tane ftp açma hakkın var. Arkadaş bunu reseller amaçlı kullanıyor. Ancak bildiğim kadarıyla kişiler sadece ftp'ye erişebiliyor. Kontrol panele girişleri yok diye biliyorum. Yanlışım da olabilir..

Alıntı
Sendeki 2000 gb'lık paketi yıllık 20 ytl'ye alıp paketin 4de 1ini aylık 10 ytl'ye sattığını öğrenirlerse hakkında kötü düşünebilirler satın alanlar öyle değil mi oysa böyle bir paket olduğunu yazarsan 2000 gb lık paketin yıllık 20 ytl'ye alınabilceğini güzel bir teşekkür alırsın
Yanlış düşünmeleri gereksiz.1 sene kuponla almış olabilir, 2. sene çatır çatır alacaklar parasını (referanslı üye getirmezse) O yüzden o da parasını çıkarmaya bakıyor. Aynı olayı ben de yapacaktım; ancak aldığım hostu galiba yine devredeceğim. Belki bir tane daha alırım bir ara.

Yalnız 500 GB olayını neye dayanarak yazdı arkadaş onu bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla yeni kullanıcı açınca bw için kota sınırı koyamıyorsun. Yoksa koyuluyor mu? Koyuluyorsa arkadaş nasıl yapıldığını açıklarsa sevinirim.