MrManson adlı üyeden alıntı:
evet elimde kanıtım var , cafede rastladıgımda yanındaki 2 erkekle samimiyetinden , öyle bir samimiyetki neyse..
apo'yu falan koru demişsin.. Seni ne kadar sevmiyorsam o herifi 1000 katı sevmiyorum bu sana gerekli cevap olur sanırım
Reha Muhtar'ın bi yazısı vardı Orhan Pamuk ile ilgili , onu foruma yazıcaktım fakat sabahın sitesinde bulamadım , senin gibi adamlarda gerekli bu ülkeye. Insan arada stres atıcak birini arıyor
O aileler cocuklarını sokaga atmıyorlar , maddi imkansızlıktan dolayı bir süreliğine bırakıyorlar ( genelden bahsetmiyorum ) Yeşilköy'deki cocuk esirgeme yurduna gittik arkadaşlarla geçen sene. Oyunlar oynadık , sohbet ettik , eğlendik ve hiçte böyle dertleri yoktu , küçüklerin gözlerinde mutluluk. Yaşı 16-17 ye gelmişlerde ise hayat kaygısı vard. .. " her yerde var " diyorsun ya !
Yeşilköy istanbulun değerli bir şehridir. Orda tabi olmaz. Orası lüks semt. Git bakalım Diyarbakırdaki yurtlara oraları gör bakalım.
Reha muhtardan bana ne anlamadım. Ne söylerse söylesin. Ben ülkeme hakaret edine tepki gösteririm. Maddi imkansızlık olacağını bile bile niye peki çocuk doğuruyorlar ? Sokak çocukları peki oluşuyor ? Madde bağımlısı bir sürü türk genci. Onlarada kahrolamıyorum malesef. Bu vatan uğruna binlerce şehit verilmişken ben hiçbir olaya kahrolamıyorum.
Değerli askerimize hakaret edenleri koruyanlar. Yarın asker olduklarında ne yapacaklar ? Hangi yüzle komutanlarına bakacaklar ? Bilmiyorum sen askerliğini yaptın mı ama yaparken pek herhalde vatan sevgin yoktu. Zorunlu olduğu için yapmışsındır. Konuşmalarından bu çıkıyor. Üzgünüm arkadaşım sql'u daha şişiremiyeceğim. Hadi sana hayırlı ramazanlar diyimde adet yerini bulsun...