D_A_X serkan kardesim ben seni tanımıyorum ama emrah kardeşim senin iyi bir insan oludugunu soyledigi andan itibaren ben oyle dusunuyordum dusunuyorumda Zaten mesajimda belirttim kesin dedim biri akıllarına girdi çünkü bunu yapacak insanlar degilsiniz.

ben ilk gece gördügümde aldırış etmedim birgun sonra 1 arkadaşım daha anlattı yazmam gerektigini anladım.Oncelikle geçmiş olsun diyorum anneanen icin daha sonrada burda cevap yazdıgın için teşekkür ediyorum sana.

iyi50.com : sana mesaj icin tesekkur edemiyorum çünkü doğruyu soylemiyorsun ?? Tatil sitesine pop-up açman beni rahatsız etmez senin siten yapacaksın tabi para kazanacaksın Ama geceleri FULL SCREEN Yapiyorsun ben bunu diyorum sana normalde başka biri yapsa Google ilgilensin derim geçerim . Ama benim gibi uyeler sana hit yolluyor sende geceleri full screen açarsan bu olmaz işte Ondan burda yazdım.

Kimseyi karalamak,kötülemek için yazı yazmadım burda sadece yapılan yanlışların düzeltilmesini istedim Ve benim yazdıgım mesaja da dikkat ederseniz ki ben en iyi niyetimle yazdım.