MrManson adlı üyeden alıntı:
adamın ilk yazdıgı mesaj " boş mesele bunlar " sonra tutuşunca bakın..
sizin gibilere ne denir bilirmisin ?
Kendi fikrini ortaya attıktan sonra , gelen tepkilerden korkarak "dönüş" yapanlara ? Kimin aklına ne geliyorsa o denir işte
yazık sana , kişi başına düşen milli gelire yazık , devlet seni "kişi"den saymış.
Boş dedim çünkü milleti bu haberle uğraştırıp sonra da unutturacaklar.
Boş dedim Çünkü Katiller kol gezerken şehitlerimiz gelirken malesef bu olaya kahrolamıyorum.
Boş dedim çünkü medya bu olayıda gamze özçelikleştirecek. 2 Hafta 1. haber verip ondan sonra unutturacak.
Merak etme ben içim rahat. Ben çocuğumu ne sokağa atarım ne de sahipsiz. "kişi başına düşen milli gelire yazık" sana sadece hönk diye bir tepki koyuyorum. Milli gelirde yüksektir sana göre. Sana göre sadece bu olay önemlidir. Vatan millet önemli değildir. Ülkeyi satanları hoş görmektir. İnsana hakaret edip ondan sonrada zeytinyağı gibi üste çıkmaktır.
Unutmaki milletini seven herkes bu vatanın bir üyesidir. Ama tabi kapasten almıyorsa ben ne yapayım. Sen koru orhan pamukları apoları. Yarın açıkta kaldığında bakalım seni kim koruyacak. Yoksa fransaya mı kaçacaksın ?
Not: Arto bir insandır. Elinde kanıt var mı senin tabirinle "dönme" olduğuna. Bana bu benzetmeyi yaptığın için teşekkür ederim. Çünkü bence o adama sorsan orhan abini ne mal olduğunu anlatır.
Bende neden acaba zeki insanlar türkiyede kalmıyorlar diyordum. Tabi böyle insanlar olduktan sonra türkiyede kalmanın ne anlamı var. Adamlar zeki insanlarımızı bir bir çalarken biz seyirci kalırken ondan sonrada arto dönme mi gazme özçeliği kim tecavüz etmiş gibi konularla uğraşırız.
Tek yanlışım ilk mesajımda üzgün olduğumu belitmemiş olmam. O yüzden de özür dilersem ben özür dilemeye hazırım. Neyse ben iftarımı yapayım. Sana dönerim sonra sevgili şahsiyet