açıklıyorum ancak inanmayan inanmaz saçma yorumlar yapılmasını istemiyorum bunu msnde birçok kişiye anlattım. php_coder sanada anlattım hatta beni uyandıran sen olmadınmı webservisten görüp.
arkadaşlar 2 hafta kadar önce ananemin rahatsızlığından dolayı.
iki haftadır nete giremiyorum girsemde 5 dakika siteme bakıp çıkabiliyorum. bu süre içinde mahalle arkadaşım ayrıca web işeri ile baya bi ilgili samimi arkadaşıma komikalem.com un ve dedicatedin şifrelerini vermiştim.
bu çocuk aklınca bana iyilik yaptı ve hitlist kodunda oynama yapmış zaten çerez sistemi olan koda ilk tıklanmada komikalem.com u koymuş ondan sonrakilerde normal hitlistlere giriş oluyormuş.
neyse bende sitemin hiti epey arttı diye seviniyordum msn de php coder bana söyleyene kadar webserviste ref lere baktık ve gelen hitlerin hep hitlist üyelerinden geldiğini gördüm. düzeltemedim çocuk düzeltti ertesi gün.
sonuçta ben bunu yapacak kadar salak değilim komikalem.com un hitini arttırmak istersem çok büyük paralar harcamama gerek yok hem şerefimi hemde hiti gayet iyi olan 2 hitlisti ziyan etmem.