o senin görüşün. Bir insan sadece üniye ders sınav ödev için gidiyorsa,gitmesin daha iyi. Çocukluğumda üniversiteye gitmeyi hayal ederdim,öğrenci olaylarını gördükçe. Üniversiteye girdim,fakat hayallerime ulaşamadım..
üzgünüm.
ii o zaman uniye gitsin yok sen şuncusun ben buncuyum birbirini parcalasınlar yok polise molotof atsınlar devlet aleyhine sloganlar atılsın universite bumudur? dunyanın hangi ulkesinde boyle seyler kaldı bırak ALLAH ını seversen... işte bak ermeni turk karıstırdılar bunlar biter sonra unide sizi karıstırırlar bu dıstan gelen totoşlar ... ne ideoloji kalır nede bişey yani bunlar boş işler... calısıp kazanıp devricen bu totoşları laklakla değil .... bu ulke siyesetle çürüdü bari teknik konularda ilerleyelim dersine baksın derken ben uretsin dedim bu zamana kadar ne urettik? hic birşey (onlara oranla) ... insanın icinde bir ideoloji yatar ama benim ideolojim herzaman kendimizm dir ... yani elalemin ne dusundugu beni ilgilendirmez yok fasiszm miş yok sosyalizmmiş ben vatanımın milletimin en yuksek sekilde uygun mertebelere cıkabilmesi için elimden geleni yaparım herkeste yaparsa sorun ortadan kalkar... bunlar izm le mizm le olcak seyler diil -herkes kapısının onunu supursunki dunya temiz olsun-- artık milletimizin gencleri siyasetle karsı kutuplasıp birbirini yiyecek kadar salak diil ! akıllı nesil geliyor eminim birbirini seven bunların bos işler oldugunu 70 lerde onca insanın bosu bosuna dıs kaynakların kıskırtması ile onca canın bittigini cok iyi biliyorlar ! simdide bu tur oyunlarla hala devam ediyorlar ama bu kez ters yattı

cunku bu genclik salak diil

salaklastırmak için bos işlerle ugrastırmak icin yeni planlar sunuyorlar ama her seferinde yan yatıyor

bu sonda gulucuklar var goruyormusunuz ? onların nedeni işte bizi boyle curutmeye calısanlar kendi dotlerine gulsun die