Alıntı
erdicim benim söylediklerim eğer yalansa allah belamı versin. az önce siz arayıp küfür etrmeniz mi telefonla ?? baban abim almadımı telefonu küfür etmediniz mi 20 YTL vermiyoruz sıkıyorsa gel al demediniz mi ? kardeşim sizi allaha havale ediyorum ben ya dşcek lazım yok size kusura bakmayın aileye laf söylemem ama ailece sapıtmışsınız siz baban pişmiş pişmiş gülüyor ya benim dicek lafım yok
sen nasıl bir karaktersiz adamsın ya aradım telefonla kimsin nesin dedim bana sanane falan dedin datafirm hakkında dolu konu açmışsın ... yapma falan dedin üstüne bir de küfür ettin ben de sana karşılığını verdim arkadaşlar doğrudur küfür ettim hep alttan almaya çalışıyorum kes lan falan lafları seni evden aldıracaz lafları falan filan sıkıyorsa gel kardeşim evim buraya istiyorsan açık adresimi yazayım ben alttan almaya çalışınca sen daha küfür ediyorsun arkadaşlar benim aileme biri sövüyorsa karşılığını veririm küfür karşılıklı olur buradaki adam beni frmtr sitesinde de *********** olarak yazmış sonradan kafa basmaya başladı ama herkez cezasını elbet çekecek telefon görüşmesinin de kaydını aldım pazartesi mahkemeye vericem hakkımda yazan arkadaşı
isimli arkadaş herkez benim nasıl biri olduğumu falan biliyor kimseye zararlı bir işim dokunmamıştır bu arada hakkımda atılan sadece 1 asılsız iddia vardır adam dolandırsam datafirm gibi sınırsız konum olurdu sitemi kapatırdım kaçardım tel numaramı değiştirirdim vs vs..
saygılar....