Bbugün turkcell'in sitede gezerken rastgeldim.Eğer gnctrkcll liyseniz ( yada turkcell hattınız varsa diyelim ) ayda 20 liraya 6 ay boyunca superadsl'e sahip olabiliyorsunuz.Tabi bağlantı ücreti olan 60 milyon var ama kablosuz modemde hediye gelince tadından yenmez oluyor.bence çok iyi bi kampanya ayrıca bulunduğum bölgede kesin port yoktur dedim.Fakat tekirdağ'dan kars'a kadar heryerde superadsl'nin portu var laptopu olup adsl almak isteyenler kaçırmasın derim ( en azından turktelekom'dan almaktan iyidir )
Alıntı
gnçtrkcll'li,
İnternetten vazgeçemiyorum diyorsan işte sana özel fırsat! 31 Mart'a kadar gnçtrkcll'lilere özel, Superonline SuperADSL aboneliği 6 ay boyunca aylık 29 YTL yerine sadece 19 YTL!*
Kampanyadan yararlanmak için yapman gereken çok basit. Hemen kısa mesaj olarak SUPERADSL boşluk aboneliğini bağlatacağın sabit telefon numarasını yazıp 5010'a gönder (Örnek: SUPERADSL 212xxxxxxx).
Gönderdiğin kısa mesaj onaylandıktan sonra 48 saat içerisinde Superonline yetkilileri seninle bağlantıya geçecek. Yani gözün cep telefonunda olsun
g n c t r k c l l