Cümleten tüm datafirm mağdurlarına geçmiş olsun diyorum. Malumunuz Siteler bir haftadır kapalı hele değil bir hafta neredeyse iki hafta olucak. bir ihtimal yedeklerini alırım die beklemiştim ama nafile. bunlardan reseller aldım ücretini yatırdım hemen arkasında reseller açıldı güsel hoş. aradan bir hafta geçti tak sunucu kapalaı karnermidir nedir saldırı yemişler. ücretler bir hafta geç alınıcak die mail attılar dedim hayhay bir haftada kendi sitelerim vardı eski yedeklerini koymuşlar onada hay hay siteler 3-4 gün sora açıldı 2 gün açık kalmadı tekrar güm oldu

daha sora ikinci ay ödemem yaklaştı sitelerimin yedeklerini alıp sunucu değiştirmeyi düşündüm ama nafile çünkü yönetim panelime giremiyordum nedeni ise bayram tatilinden dolayı. ücretin yatması için son 1 gün kala yönetim panellerime giremiyordum. msn den knştum iki gün sora yönetim panelim açıldı ama ücreti yatırmış bulunuyordum ben yine işin parasında değilim arada kaynayan 3 müşteri sitesi.. biri okul sitesi biri büyük bir forum biri genclik portalı adamınyaptığı sitenin en ufak bi bölümünün yedeği yok ve birde 2 tane kendi sitem. neyse sunucular açıldı başka bir yerden reseller buldum yedeğini alamadan siteler son kez açılmamak üzere kapandı... son defa kapanmadan önce arada açık kaldığı zamanlar oldu ama seyehat nedeni ile sitelerimin yedeklerini almak gibi bir fırsatım olmadı. aradaki tek site yüzünden adamın bana bu pazar yani yarın getireceği 7 host müşterisi kuş olup uçtu. adam haklı sitesinin yedeğini bile alamadı..mesaj attım cvp gelmedi mail attım mailler iletilmedi die geri dönüyor çünkü maillerine kendileri bakamıyor. zaten msn leri ç.dışı...firmamı açılış verdim sitesini bitiremeden kapandı açıldı kapandı açıldı sürekli eski yedekler olunca... ama şunu soliim müşteri sayısına bakarak host alıyordum adamların 147 müşterisi vardı (yönlü ns sayısı) ona güvendim ama şuanda hepsi mağdur. gittim Ltd. şti. inden paranın değerine bakmadan alacağımı aldım faturamı kestirdim. bu şekilde dolandırıcılar olduğu için gittim maliyeye kırtasiye dükkanımız üzerinden host ve domain satabilir izni aldık (dilekçe verdik) şimdi çok mutluyum faturamı alıyorum müşterinin faturasını kesip yolluyorum.. ama okul müdür ve yardımcılarının yüzüne bakıcak yüzüm kalmadı....