Deli_Dana, tepki konusunda haklı olabilirsin. Bir yandaki olay artık Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi. Onunla yaşamaya alışmamız gereken bir hastalık gibi.Acı ama gerçek.

Diğer yandan,

şimdi sen diyorsun ki; bu cinayete tepki göstermek gereksiz.(Yanlış anlamadıysam)
Bu cinayete tepki göstermek gereksiz görüşünü savunuyorsan,Sözde Ermeni Soykırımı denen şeyin neden bu ülkenin üzerine yıkılmaya çalışıldığını bilmiyorsun. Sana faşist sıfatı koymak için yapılmadı bu düzmeceler.
Sonucunda senin toprağın, paran istenecek. Bunlardan haberin var değil mi?
Tüm dünya şu an bizlerin Ermeni katletmiş ırkçılar olduğumuzu düşünüyor. Ve bir anda ortada denge politikası izlemeye çalışan bir adam bir Ermeni, Türkiye'de silahla öldürülüyor. Bunun dünyadaki yankılarını düşünüyor musun? Bunun senin üzerine atılmaya çalışılan pisliğe yakılmış bir dinamit olduğunun farkında mısın?
Sen çıkıp bir Türk olarak bu işe tepki göstermiyorsan,o halde, evet kardeşim oh iyi oldu diyorsun. Bu da düzmece bir politikayı haklı çıkarmaya gider.

Senin üzerinde oynanan tüm oyunlara ses çıkar. Biri şöyle ona ses çıkarayım da bu kalsın diye düşünme.

Ayrıca şehitler konusunda sesini çıkarmayan kesim bellidir. Nitekim 'yan gelip yatma' türü açıklamalarla da kimliklerini belli etmiştir. O yüzden bazı konularda halkın bir bölümünün yaptığını tüm millete mal etme.

İlk mesajına gelince ;

Ben bir Türk olarak A ülkesinin başında olsaydım, Türkiye'den gelecek adamlara vize engeli koyardım. Yurtdışına çıktıysan eğer veya en azından bir havaalanı gördüysen hayatında, neden bunu dediğimi daha iyi anlayabilirsin.