Cevaplar için çok teşekkür ederim herkese.. sorun çözülmüş durumda ve tamamen benim aceleciğimden kaynaklandığı tecrübeyle sabittir.

bu süreç sonucunda ayrıca büyük şirketlerde şirketlerin alakadar olduğu işlerle hiç alakadar olmayan adamların niye danışmanlık yaptığını yaşayarak anlamış olduk.

örnekle açıklayacak olursak: bir taksi bir binanın 1. katından farklı 5 katından farklı görünür, fakat siz içinde bulunduğunuz durumlardan, tecrübelerinizden, huylarınızdan, alışkanlıklarızdan vs. vs. kaynaklanan psikolojiyle çatıyada çıksanız aynı şeyi görmeye devam edersiniz

Olay şudurki built2go daki şerrefsiz olmayan arkadaş ısrarla bana bişeyler anlatmaya çalışmış fakat ben anlattığı şeyi anlamamakta ısrarla direnmişim..

Fakat ne derler bilirsiniz, can çıkar huy çıkmaz bu benim aceleciliğim bana daha neylere malolucak bilemiyorum.. Allah beterinden korusun

ki bu geçen süre zarfında iki resellerde 4 ayrı hostta binlerce kombinasyon shebang hede hodo bilmemne deneyeceğime, hatta resellerzoomdaki hesaplardan birinin php.ini sine bile müdehale ettme olayıda dahil.. bol bol gezip, bol bol uyuyup, sonrada oturup kendime güzel bir çay yapıp built2go dan skat adlı arkadaşın mailini adam gibi okusaydım ne ben bu kadar sıkıntı yapacaktım, skat adlı arkadaşın ömründende 3-5 yıl eksilmemiş olacaktı

Sorunun shebang dolayısıyla server tabanlı olduğuna o kadar kendimi inandırmışım ki önümü bile göremez hale gelmişim.. Arkadaşlar sizlerden de özür dilerim hakkınızı helal edin..