Alıntı
Haklısınız, sabahtan beri beni DNS ler ile uğraştırdığınız için artık müşteriniz değilim.
Okudum şimdi ancak alan adı tescil yapılan yerden dns oluşturur ve beklersiniz işin anlaşılır dilden açıklamasını söyleyeyim size dns oluşturdunuz güzel tamam sonra sitelerinizi yönlendirin ve bekleyin alan adı dns değişiklikleri heryerde 24-48 saat desede anlık olur ancak kullanılan internet adsl ve benzeri bir internet hattında internete girmek için dns kullanmanız gerekir örnek a.com sizin siteniz ip si 1.1.1.1 siz bunu oluşturdugunuz dns ler AKTİF HALE GELİNCE değiştirirsiniz ns lerinizi ve ip si 2.2.2.2 olur daha sonra siz a.com yazarsınız bakarsınız açmaz çok dogal birşey en anlaşılır dilde anlatmak gerekirse kullanılan internet baglantısının dnsleri vardır bu dnsler sitelerin iplerini kaydederler siz a.com a girince 1.1.1.1 kayıtlanır sonra ip değişince internet baglantısında kullanılan DNSler resetlenene kadar siz 1.1.1.1 den girmeye devam edersiniz ancak negüzel link vermişsiniz bu işi bilenler tıklar bakarsa göreceksin bizimle ilgili bir sorun olmadıgını onlarda yazacaklar sana özel nameserver kullanımı ile ilgili alan adı bizim altımızdan tescil edilmemiş olmasından dolayı tabiki birşey söyleyemez o destek ekibinde bunları yazan arkadaş nereden bilecek alan adı nerden alınmış nasıl birşey neden çalışmaz vs.
Sonuç olarak yaşadıklarını süsleyerek bizi kötülüyorsun ancak böyle birşey yapmadıgını söylüyorsun ama yakışmıyor asla N.I.S e laf atan üsdat ve hostbank ve diğerleri gibi
Saygı duyarım sonuçta memnun kalmadıgınızda paranızı geri alabiliyorsunuz 8)
AMA bizimle uzaktan yakından bir alakası olmayan konunun bizim suçumuz gibi
Alıntı
Haklısınız, sabahtan beri beni DNS ler ile uğraştırdığınız için artık müşteriniz değilim.
Şeklinde yazmak gerçekten kötü... Biraz düşünürsen anlayacaksın sende yakışmıyor sizlere başkasına çamur atmak.