Kaliteli adamım muhabbeti yapıyorsun bari ağzını bozmada gerçek yüzünü göstermeyesin. Daha annenin kutsiyetini anlayıp, ona küfür edilenmeyeceğini anlayamamışz çapsızın birisin sen.
Ayrıca siz dediğim devlete her fırsatta çamur atanlardır. Mesajımdan sadece sen rahatsız olduğuna göre sende onlardansın.
Öğrencilerime, İstiklal Marşının neden yazıldığını, kimlerin yazdığını, devlet ve millet sevgisinin ne demek olduğunu, vatanını ve milletini sevmenin şeref olduğunu, aksinin ise en hafifi ile şerefsizlik olduğunu öğretirim. Senin gibilerde bu kavramlara siyaset gözüyle bakarlar, nedense rahatsız olurlar bunlardan.
Devletime, vatanıma, laf atanı eleştirmek ve yermek ırkçılıksa, ırkçıyım, şovanistlikse şovanistim. Var mı bundan ötesi. Hayalet avcıları gibi kendine ırkçılıları avlamak misyonu yükleyipte, etrafta küfürlü ve rahatsız edici mesajlar yaazma. Yazarım diyorsan, benim mesajlarıma yazma. anlaman kıtmı? ben demokrat biri değilim, benim fikirlerimin eleştirilmesine, hele senin gbiler tarafından eleştirilmesine gelemem...git şimdi ilkokul öğretmenini yaad etmeye devam et...