Bazen kartın faxlanmasını istiyorlar, daha doğrusu yöntem çok komik "kartın üzerine bir kağıt koyup kurşun kalemle taramanızı ve kabartı şeklinde oluşan siyah beyaz kart resmini de faxlamanızı istiyorlar" Bankaların kullandığı güvenlik sistemlerine göre farklılık gösterebiliyor(HSBC ve YAPIKREDI sanal kartını kabul etti), bu yüzden özellikle Türkiye'den birkaç arkadaşımın başına geldi.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, paypal'a başvurabilirsiniz bu durumda(promo kod kullanan sadece kredi kartıyla alabiliyordu, şu an paypal da kabul ediliyor)Benim de %0 kazançlı kodum "Manadolu".97 Dolar indirim sağlar, ben kendim ve arkadaşlarım için açmıştım.
Bu kodla 22 dolara gerçekten de büyük bir pakete sahip olabiliyorsunuz/ 1 adet TLD(com/net/org..) domain de ücretsiz.
Kullananlar memnunlar, ama Türkiye lokasyonlarının ve Türkçe desteklerinin olmadığını hatırlatmama gerek yok herhalde.2. sene aynı domainleri barındıramazsınız, yani ben 2. sene başka kodla tekrar üye olurum diye düşünmeyin.Ancak birine referans olursanız aynı fiyattan devam edebilirsiniz.
22 dolar ilk yıllık fiyattır, Setup 49 $ dır ancak yıllık alımlarda kurulum ücreti ödemezsiniz, haliyle 22 dolara mal olur.
Bu yazdıklarım DreamHost teknik servisiyle görüşmelerim, kullanımım sonucu elde ettiğim verilerdir.Dublör kullanılmamıştır yani