Crash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah korusun bir yakının vefat etti ve mal varlığı olan dairesini binasını veya arazisini sana bıraktı.(Neden bıraktı çünkü sahibi kendisiydi sende yasal varisiydin).yasal olarak sana ait olan arazi daire vs. bir başkası hatta başkaları kullanırsa senin buna tepkin ne olur ?.Doğal olarak hakkını ararsın.
Şairlerin ölümlerinde de sahip oldukları şiirler kendi mal varlıkları gibidir.Şiirleride yasal varislerinin olur dolayısıyla başkalarının hak iddia etmesi sahibi oldukları materyaller üzerinden rant elde etmenizi engellemeleri gayet doğal.
Onun için ölmüş kişilerin için hak vermemen yanlış.
senin değindin gibi bir noktaya bu sekilde ince düşünürsek şuanda klavyeye basmamamız gerekiyor.Ben korsana her zaman karşıyım.Ben şairin tüm şiirlerini yayınlasam,kitabını kopyalasam bu dediklerin için tamam derimde. Bir şiir sitemde eğitim şiirleri adı altında nazım hikmetin 3 şiirine yer verdim.Bunun gibi mehmet akif ersoyun v.s siirleri de var.Bunlar belirli gün ve haftalar kitaplarında da bulunan şiirler. Fakat nazım hikmetin oldugu icin yayınlıyamiyorsunuz.

benim için pek sorun yok direk tum şaiirleri dahi sildim oraya şairlerin biyografilerini ekleyecegim.Mümkün oldugunda telif hakkı bulunmayan siteler acmak için ugrasıyorum.