@yamac_paradox

Evet doğru yerdesin firewall ı ordan açabilirsin. firewalı açtıktan sonra üst kısımdaki exceptions bölümüne girin add port diyin 3389 u ekleyin tcp olarak bu widnows uzak erişim portudur. evet bende duydum uzak erişim kesildiğini ve direk dc ye bildirdiklerini. tuhaf pleske girip firewallı kapatmak veya üst kısımdaki portu plesk server firewall dan eklemek pek akla gelmiyor. neyse dediğim gibi 3389 tcp uzak erişim portudur.

evet stop olması sorun ama stop olduğunda star etmeyi görmezsem farketmezsemden daha önemli bir ayrıntı masa üstündeki bilgisayarı sağ tıklayın ve manage diyin, orda bu servisin neden durduğuna dair bir hata logu vardır o hatayı bana copy paste edin çözüm bulalım.

merak mail konusunda %1000 derim ama unutmayın merak mail 30 gün demodur 30 gün sonrasında satın al yada kaldır serverden, eğer satın al derseniz ücreti 2000 $ a yakındır unlimited mail için. bu nedenle size tavsiyem eğer 2000 $ bu iş için fazla geliyorsa mail enable professional alın derim. kuruyorsunuz 90 gün (3 ay) full kullanıyorsunuz beyenirseniz 90. gün 200 $ gibi bir miktar lisansı sizin oluyor. ama tekrar diyorum merak mailin üstüne tanımam.

merak maili veya mail enableyi kurduktan sonra reset atarsanız eski mailleri herşeyi oto tanır. sorun yaşamadım şimdiye kadar bu konuda

Saygılarımla,