kaanaykut birader. çok şaşırdım bu mesajına gerçekten. ki adını sanını bilmem. neyse pek te önemli değil.
Bu tartışma platformunda bu tur anlamsız konuların açılması forumu yıpratır.
dikkat ederseniz konu hakkında hiç yorum yapmadım ve yapmam da. tarzım değildir. size olan saygımdan dolayı bir kaç satır yazıp konuyu noktalıyorum :

bu genç arkadas ile anlaştık. bana " copy - paste " sayfa yapacaktı. yani yabancı sitelerden alıp, sadece başlıklarını değiştirip bana verecekti. bende dedimki san abu hizmetin karşılığında 50 YTL verecegim. hayır abi bana domain ve host ver dedi. ok vereyim dedim. 1 domain 1 host paketi verdim.
ertesi gün geldi. " abi bir script buldum. onla yapsam olurmu " dedi. nasıl birşey olduğunu sordum. bir mp3 scripti bulmuş. onunla yapacakmış.
peki madem araştırmışsın, istediğim bu değil ama olsun seni yormayayım dedim.
ve baştan savma birşey yapıp verdi.
tecnoport.com adlı sitesini satıyordu. mesaj attım. kaça satıyorsun dedim. ikisi 40 yada 50 ytl dedi. inanın tam anımsamıyorum. dünya kadar iş var başımda zaten.
tamam dedim alayım madem satıyorsun. abi bana domain + host ver dedi parayı boşver. ok dedim nasıl olsa ikiside aynı fiyat farketmez benim için. tuttum 1 domain ve host verdim.
sitesini alırken dedim ki " bu şekilde kabul edemem çünkü site boş dedim. linkleri kırık. benim zamanım olsa zaten ben yaparım dedim . bana 5.000 sayfa daha yaparsan sana 100 YTL vereyim domainlerle beraber. ( yani 5.000 biyografi sayfası )
tamam abi dedi yaparım. çok basit iş. 2 günde sağdan soldan toplarım. ok hüseyin dedim.
10-15 gün geçti. ne oldu hüseyin? tamam bugün tamam yarın..birşey demedim..
en son dün yada evvelsi gün geldi " domainleri bana transfer et " dedi.
edeyim problem değil. zaten ilk gün ne zaman istersen edeceğimi söylemiştim dedim.
o zaman et dedi..ama işimiz yarım kaldı dedim. ben ne anladım bu işten? her yaptığın yarım kaldı dedim.
abi işim var vs..vs..iyi ama herkesin işi var dedim. abi idare et vs..
o zaman hüseyin bari 2.000 sayfa yap ver de siteyi aldığıma değsin dedim.
tamam yaparız ama işlerim vs..
ertesigün geldi. ne oldu hüseyin site? abi işlerim var nete giremiyorum.
bak hüseyin dedim..herşeyi bir kenara bıraktım. en aızndan 500 sayfa yap bana ver. sitenin buu şekilde yayında olmasının anlamı yokki?

ertesi gün özel mesajlar atmış bana " sana hemen ver diyorum ! yarın geldiğimde domainler bende olacak. ona göre " !!

vay vay vay..tehdit ediyor birde

Töbe haşa..Allah tan başka beni hiç bir insan oğlu tehdit edemez. çolukla çocukla yüz göz olmanın sonu bu olsa gerek. senin yaşında çocuğum olurdu zamanında evlenseydim be hüseyin

inanın utanıyorum bunları yazmaya, bu tartışmanın içine girmeye ama sabrımı taşırdı..

o küfürlü mesajına karşılık " bak hüseyin ayıptır küfür etme..işini teslim et domaini vereyim sana. bir tek sen akıllı değilsin " dedim..
yine küfür etti..yine küfür etti..

bende bundan sonra hiçbir şey vermeyeceğimi burada yazıyorum..

ileride akıllı ve uslu bir çocuk olursan ve büyüklerine nasıl davranacağını öğrenirsen yine gel, özür dile, hatanı kabul et..sana yardımcı olurum.

Admine bir ileti : Burada kisiler hakkinda bu tur tabirleri kullanmak bu kadar basit mi? Basit ise ben de o sekilde basliklar acayim o zaman.

Bu basligi acan ve sahsima hakaret eden , küfür eden bu kisinin cezalandirilmasini rica ediyorum.