maxcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hakan ın en eski dolandırdıklarından biride bendim 2005 in aralık ayıydı. 7 gb Linux bir resellerım vardı.İzmir merkezli gtechniste barınıyordu sanırım.Ne olduysa birden bire kapandı, bize yedeklerinizi vericez dedi ama ortadan kayboldu.

1 ay sonra tekrar çıktı adamer.com.tr yi vs.. hayata geçirdi.Yine 2006 nın aralık ayı yine insalar mağdur? Biri şu Hakanı durdursun ? Aslında o değil, ondan mal alan insanlar suçlu sanırım.Daha başka söyleyecek hiç birşey yok !

Sizi hatırlamıyorum. yıllık ödememi yaptınız aylık ödememi? hesabınızın süresi dolmuşolabilir veya bizde hatalı olabiliriz ama inanın hatırlamıyorum sizi. Ancak hiç bir zaman ortadan kaybolmadık anlık kesintiler olabilir ama sitemiz yıllardır açık durumdadır. 2006 nın aralık ayında madur olan hiç birinsan yok.

Bence ne ben ne müşterilerimiz suçluyuz, suçlu olan ne aldığını nasıl yönetemeyeceğini ve sağda solda dedikodu yapanların. hiç sorun değil dün büyüktük bugün daha daha büyüğüz, verdiğimiz hizmet kalitesi ve anlayışımız idareci tavrımız yüzünden evet çoluk çocuk hizmet almıyor ama şirketler devlet kurumları günden güne artıyor. zaten varmak istediğimiz noktada budur.

Saygılarımla,