tamer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz is yapiyoruz kardes, özel hayati beni ilgilendirmiyor. Bloklamakla olmuyor bu isler! Yemin ederim 1200 dolar kaybettim bu olaydan ötürü!
r10.net´e yakismiyor böyle kisileri translator olarak adlandirmak.
Sizler diyorsunuzki sizi uyarmistim diyorsunuz, kendinizin sectigi adami neden "karaliyorsunuz" demezlermi kardesim ? Acikcasi benim dusunduklerim sizin onu "karalamanizin" nedeni görevi size vermemi istediginiz icin sandim. karalamak kelimesi belki yanlis ama anlamissinizdir...
saygilar
Tamer bey, tekrarlıyorum... kimseyi karaladığımız felan yok! Turcoloco ile çalışmak istemek tamamen sizin tercihinizdir. Bölüm yöneticisi olarak benden yorum istediniz bende ferdi beyin açmış olduğu konuyu size gösterdim... Meslekdaşımı karalamak bana düşmez... Hakkında yorum yapmak da kişiliğime uymaz. Kendisinin iş disiplini de beni ilgilendirmeyeceği gibi bu olay r10 a da mal edilemez. Yapmış olduğunuz seçim tamamen sizi ilgilendirmektedir. Birçok kişiden ben dahil teklif almanıza rağmen onu seçtiniz. Sizinle onun arasında olan kişisel bir olaydan dolayı bizi karalayamazsınız...
Herkesin önünde söylüyorum, zararınızı ve sıkıntınızı anlayabiliyorum... Ancak olayı tatlıya bağlamak adına yalnızca bu olay kapansın ve biraz da belirtmek istemeseniz bile beni sorumlu tutuyorsunuz diye X,X liraya sayfası çevirmeye ve zamanında teslim etmeye de hazırım. (Lütfen piyasa fiyatlarını araştırınız, bu şu anda size teklif edilen özel bir fiyattır 1 kereye mahsustur - pmden öğrenebilirsiniz.)
karar size kalmış, ben ve arkadaşlarım hakkında olumsuz tek bir yorum almak dahi istemiyorum...
saygılarımı sunarım.
Emrah BAYILDIRAN