umarım sorun yaşamazsınız. bakın standart .com .net .org domainler çok çabuk transfer edilebiliniyor başka yerlere ama .biz .info tipi uzantılarda transfer edemezsiniz söliyim size
sebebine gelince
.biz gibi uzanltılarda misal godady e transfer edersiniz
godady domain admin nine mail atar 2 tane şifre yollar birisi transfer kodu biride güvenlik kodu sonra sen godaddy panel den o kodları girersin ama bir kod daha gerekli
authorization yani yetki kodu dedikleri bir kod da gerekli.
bu .com .net .org larda gerekmiyor sadece .biz türü uzantılarda gerekli bu koduda yahoo dan almanız gerekiyor. ama mail yoluyorsunuz cevap bile vermiyorlar
hemde 10 tane mail atmışımdır. ayrıca ingilizcemde var kendi kendime şüphe ettim yeminli tercümana kontrol ettirdim mesajımı doğru dedi
ama amcalar cevap bile atmıyorlar

ee şimdi ne oldu telefonla aramak zorunda kaldık america yı yani yahoo yu
dedik işte sizde domainimiz var süresi dolmak üzere ve karttan parasını çekmişsiniz ama hala domain süresini uzatmamışsınız biton kıl yün tüy hikaye anlatılar en sonunda tamam yapacaz dediler

Domain Registration Date: Sat Oct 30 13:20:42 GMT 2004
Domain Expiration Date: Sun Oct 29 23:59:59 GMT 2006
Domain Last Updated Date: Thu Oct 20 05:04:08 GMT 2005

ve bugün yaptılar
ama ne oldu 15 gündür süreyi uzatmakla uğraşıyom göbeğim çatladı
50 den fazla e-mail yolladım. 9,95$ süre uzatma parası verdim ama amerikaya açtığımız telefon faturası nekadar gelcek bilmiyorum.
kafadan 100 ytl gelir bence al işte size bi domain uzatmanın maliteyi yahoo da

bi kaç aygeçsin tekrar transfer etmeye çalışçam tabi bide o meşhur yetki kodu için tekrar bi telefon açmamız gerekçek yani yine baya bi tel faturası baycaz

Allah yahoo nun belasını versinnnnnnnn.
ha problem yaşamıyom diyen arkadaşlara diyomki Allah problem yaşatmasın
ama bigün illa yahoo ile yaşayacaksınız problem aha buraya yazıyom.
ben sadece başımdan geçenleri paylaştım ne yapcağınız size kalmış
bundan sonra yahoo dan domain vs de alcağımı hiç sanmıyorum