Almadan önce kullanıcı sözleşmesini okudunuzmu.Para iadesi felan yazıyormu.Birde bazı uyanıklar işlerini sağlama alıyor.Mesela agorahosting.com sağlam bir yer ama kullanıcı sözleşmesi bakımından güvensizlik veriyor Agora Hosting - Hizmet Şartları - TOS - Ödeme Şartları, 30 Gün para iade garantisi

DİĞER ŞARTLAR
Agora Hosting, sizin veya firmanızın uğrayacağı zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Agora Hosting sağladığı hizmetler hakkında hiçbir konuda güvence vermemektedir. Bunun içine, sunucuda oluşabilecek teknik arızalardan kaynaklanan veri kayıpları, geçici sunucu kesintileri vb. dahildir. Agora Hosting hizmet şartlarını herhangi bir zamanda, istediği şekilde değiştirme yetkisine sahiptir.

Bu madde agorahostingi her zaman haklı çıkarır.Datafirminde kullanıcı sözleşmesinde böyle bir madde yazıyorsa boşuna dava açmış olursunuz!