Alıntı
@Black
dunyahostu satın almadık sadece dunyahost firmasının madurları için domain adınızı transfer ederseniz ücretsiz host sağlarız dedik. siz 30 YTL yolladınız transfer için bunda sorun yok msn de sizden yeniden para istenmedi loglar karşımda ne zaman ödediniz? bilmiyorum diyorsunuz postaneye yapılan ödemelerde ne zaman ödediniz ne kadar ödediniz ve hangi şehirden yolladınızın cevabını vermemezseniz gidip parayı kontrol edip alamayız. bunu burdaki herkes biliyor. daha sonra herşeye rağmen transferi başlattık mail adresime kod geldi aynı anda sizdende mail geldi transfer yapmayacam size dediniz bende dedim onay kodu karşımda hemen tıklamam lazım tercih sizin dedim sizde başka firmaya transfer ettiniz bu konuda bir sıkıntı yok. tercih sizindi.
dünya hostu iflas etti diye satın aldınız sonra bıze maıl yolladınız
bıraz uğraşıp o maılıde bulucam merak etme sen
parayı banka aracılıgıyla yolladık
loglar karşındaymış
sana bankadan gönderdıgıme daır makbuz cıkartırım
ama sen yıne kıvırırsın senın içine işlemiş
üsttekı mesajıma cevap verdıgın gıbı konuyu saptırarak değiştirerek cevap verırsın
rezıl ederım senı yıne koymaz sana
HADI BAKALIM BEN YALANCIYIM PEKİ DONANIMHABERDE BURDA O KADAR ŞİKAYETCI OLAN KİŞİNİN HEPSİ YALANCI DA SENMI DELIKANLI DÜRÜST ADAMSIN BENIM NE OLDUGUMU BU FORUMDAN YAKIN ILIŞKİ İÇİNDE OLAN ARKADAŞLAR BILIR ÖLE BAŞKALARI GİBİ PARA İÇİN BEDDUA ALMAM BEN KIMSENIN AHINI ALMAM
hadi canım hadi dolandırıcılara yer yok r10 da