Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
ip adress kısmında Firewall simgesi pasif görünüyor ve üstüne gelince " component disable " diyor.
uzak masaüstü bağlantısından denetim masasından windows firewall a tıkladığımda " windows firewall cannot run because the windows firewall/internet connection sharing (ICS) service is not running......... do you want to start the windows firewall/ICS service " diyor evet hayır şeklinde seçenek geliyor. acaba doğru yerdenmi açmayı deniyorum.
firewall u aktif edersem benimde uzaktan erisimim kesilmezmi , bi kac konu okudum bunla alakalı , firewall u actıktan sonra kendilerininde erisemediklerini DC yi aradıkları ve duzelttirdikleri hakkında.
birde benim service management te mail server " MailEnable POP Service" 1-2 gün arayla 2 kez durdu ve tekrar start yapmam gerekti. server ı alalı daha çok yeni oldu. bundan sonra da bu tarz problem olursa ve hemen görmezsem emaillerde sorun olur. acaba merak mail yüklemeli miyim.
meral mail yüklenmemiş durumda şuan , yüklesem bu sorun hallolurmu. merakmail kurduğumda tüm kullanıcılara tekrar email hesabı açmaya gerek varmı ve eski şifreleri ile devam edebilirlermi.
teşekkürler
saygılar