ben bir şey kasmıyorum sanırım siz kasıyorsunuz. firmamız her zamankindende büyüyerek müşteri potansiyelini artırarar ilerliyor. bizim bir kaygımız yok kaygımız olsaydı panikler bunca zaman forumlarda koşuştururduk millete cevap vermek için. ama yapmadık inceledik içinde müşterimiz olan 1-2 kişiyi bulduk 1000 e yakın müşteriden elbette sorunlu olduğumuz çıktı gerekenide yaptık ama burda dolandırıcılık diyenlerde iş yok.

3 yıllık bir windows serverden sonra linux server aldık linux satışı için işte en büyük hatamız bu oldu. 10 a yakın linux müşterisi hatamız yüzünden madur oldu. bunu ikar etmiyırum ki ben. teknik yetersizlik hatalar vb.. ama 1000 in üzerinde hala windows müşterisi var ve hiçbiride şikayetçi değil.

Kimse sütten beyaz değildir hatalarım olduğu zaman oldu kabul ediyorum ama sorun şu hatalar teknik sorunlardır linuxda yetersizlikti dolandırıcılık vb.. değildi.

Forum hostçusu ile kastımda şu idi, birkaç arkadaş yazmışta forum forum host satmaya çalışıyor diye, 3 yılda en fazla 3-4 tane host alan olmuştur forumdan yani hiç bir forumda host satmıyorum ne burada ne başka forumda.

Neyse yanlış anlama hostbank inan bana seni hatırlayamadım hala şahsınla ilgilide bir sorunum asla yok ama sadece sana şunu söylim harbi bir şekilde birilerinin madur olmasına tahammül edemiyor ve haklarını savunuyorsan bunca zaman neden gelip msn ye bunlar bunlar var demedin. zaten gelseydin herşeyi anlardın.

Önemli not : dolandıran yerler kaçar gider yeni isimde çıkar halbuki bunca kişi laf söylemesine rağmen adamer hala açık bu hiç dikkatinizi çekmedimi? yani kaçan eden yok. linux konusundada madur olanlara geri ödeme çıkıldı zaten bunları söyleyende yok.

Neyse saygılarımla,