yaşamhost önce benden reseller aldı barınamadı problemli olduğu için sonra klavyehosttan aldı ftp ye zehir.asp yüklediği için klavye hostda uzaklaştırdı sonra ves-bilişim den aldı görüyorum ki vesbilisim de de barınamadılar. sizce 3 host firması hatalı yasamhost mu haklı?
@Black
dunyahostu satın almadık sadece dunyahost firmasının madurları için domain adınızı transfer ederseniz ücretsiz host sağlarız dedik. siz 30 YTL yolladınız transfer için bunda sorun yok msn de sizden yeniden para istenmedi loglar karşımda ne zaman ödediniz? bilmiyorum diyorsunuz postaneye yapılan ödemelerde ne zaman ödediniz ne kadar ödediniz ve hangi şehirden yolladınızın cevabını vermemezseniz gidip parayı kontrol edip alamayız. bunu burdaki herkes biliyor. daha sonra herşeye rağmen transferi başlattık mail adresime kod geldi aynı anda sizdende mail geldi transfer yapmayacam size dediniz bende dedim onay kodu karşımda hemen tıklamam lazım tercih sizin dedim sizde başka firmaya transfer ettiniz bu konuda bir sıkıntı yok. tercih sizindi.
@HostBank
bütün iddialara yanıt verdim sizi hala tanımıyorum, tanışmak istermiyim öyle bir çabam yok ama her yeni insan yeni bir hayat görüşüdür. tanışmak isterseniz
bylilattah@gmail.com msn me gelebilirsiniz. benim için bir mahsuru yok.
Bu arada bu yorumlara son mesajım işim gücüm var forum hostçularından olmadığım için sürekli takip edemem. şu sorunu olan müşteriler hala birmüşteri nosu veya bize sorun olduğuna dair ticket yollamadılar buda açıkca herşeyi ortaya koyuyor. hadi size iyi dedikodular benim işim gücüm var.
Saygılarımla,