KoS adlı üyeden alıntı:
Arkadaslar isim vermek istemiyorum ama birçok hosting firmasiyla çalıştım Hepsi firma şeklinde tanıtıyorlar
Hangi aklı başında firma webmaster hedefli forumlarda normal kullanıcı olupda size hosting satalım der, bir veya iki tane belki, senin birçok kişi ile çalıştım demen büyük ihtimal, bir hevesle (çok para varya bu işte) bu işe giren asıl işi daha çok bilgisayar,oem satan bilgisayarcılar veya daha alakasız sektörde olanlardır! yada websitesine bakarak adam sandığın kişilerdir.
Bir sürü çok iyi hizmet veren firma var içlerinde türkiyeden data hizmeti alanda var yurtdışından alanda var. Bu olumsuz durum senin gibi forumlarda hizmet arayan birçok kişinin başına geliyor ve gelecekte, firmalar forumlardan ya eleman bulmak yada reklamını vermek için yararlanır. (bu sitedeki 2 reklamda olduğu gibi)
Şimdi arkadaşlar firma olmayıp bu işi düzgün yapanlarda var diyecektir. Tabiki var, fakat hiçbir iş özelliklede hizmet işi bir kişiye bağlı kalarak yapılamaz, çok ufak bir örnek; Allah korusun o tek kişi hasta oldu veya müşkül bir durumda olduğunda serverda da bir sorun oldu (r10.net e zaman zaman yapılan saldırı gibi) kim sizle ilgilenecek.
Firma olupta kötü hizmet veren de var diyeceksiniz. Evet var her meslekte iş kolunda olduğu gibi, ama en azından bir hizmet, iş akdiniz hatta o firmanın bağlı olduğu meslek odasına dahi şikayet edebilme imkanınız oluyor.
Sonuç olarak hosting konusuda dahil olmak üzere herhangi bir konuda hizmet alırken, karşınızdakinin yapabilirliğinin ne olduğuna dikkat etmelisiniz.
-------------------
Bu yazıya neden gerek duyuldu diye düşünenleriniz olmuştur, yaz aylarında ve halen devam eden zaman içerisinde hizmet verdiğimiz birçok müşteriye gelen hosting konulu spam maillerdir.