Herkes bir şeyler söylemiş ; bende bu konuda ayrıntılı bir açıklama yazmak istedim..
1) Burası Türkiye bana hiç bir şey olmaz diyenler ; evet burda belki adalet sistemi çarpık ama , YurtDışından dava açılıp , aleyhine bir karar çıkarsa , Türk mahkemelerinin onayı ile ( ki 1-2 gün içinde onay veriyorlar - özellikle avrupaya ) Türk polisi hemen seni bulur , gerekli cezayı keser.
Mesela bazı mp3 sitelerinin başına geldi bu olay..
2) Bir arkadaş bende KoS 'un TM 'sini alıyım demiş , alman çok küçük bir ihtimal , ama alırsa bile kosgeb gibi firmalara bişi yapamassın , Çünkü sen 2005 yılında patenti aldın , adamlar 199X yılından beri bu işteler...
3) O kadar hafife almayın, ama eğer ki o adam bir adalet düşkünü ise , parasıda varsa bu işler için , davayı açar avukatlarını tutar , haklı çıkarsa dava masraflarınıda sana ödetebilir.
4) Onun haricinde genelde sen sitene giremedim

Kahretsin ADSL , o top model için kötü ve rencide eden sözler kullanıyorsan , o zaman domaini hemen devret , bence bu işe hiç girme , ama fun-club tarzında bir site gibiyse mesela o zaman mahkeme 5-6 yıla uzar
5) Son olarak domain whois bilgilerini bile değişsen , eğer aleyhine bir karar çıkarsa Firma elindeki tüm bilgileri ve logları vermek zorunda , Domain şifreleme servisleri de bu konuda bir işe yaramaz çünkü , mahkeme talebi karşısında bilgileri veriyorlar..