Konu
Pagerank işinin cılkı çıktı.
11-01-2007, 18:51:59
ABYSS
Alıntı
belkide fazla optimizasyon antipatisini kazanıyor google'ın, radminin yazdığı bir yazı vardı zamanında, bazen optimizasyonsuzluk en iyisidir demişti. Bi çok insan güldü geçti ama son 2-3 gündür ben buna iyice inanmaya başladım...
radminin dediği gibi "6 milyar sayfa varken, Web site sahiplerinin %70 lik belki daha fazlasının, pr nedir, optimizasyon nedir haberi yokken... belki de en gerçek sonuçları içeren binlerce site öylece dururken, neden optimizasyonu düzgün ama belkide tam istenileni vermeyen sonuçları öne çıkaralım?"
misal 0 dan 4 e çıkan bir sitem var ii ye gidiyor. Backlink felan kesinlikle yok!
nasıl oldu da bu dğeri aldı???
obur yandan çok çalıştığım önem verdiğim sitelerin pr değeri bile yok halen
Aynen katılıyorum dostum. Bakın Google Webmastersa Kayıtlı-1 Robots.txt kusursuz, Sitemaplarım erorsuz, Bulunamayan sayfa oranım çok az... Üsütne üstelik keywordlerim, descriptionlarım ve titlelerim sitemle %100 uyumlu....Hepsi test edilmiş... Ve kayıt tarihim 5 aydan fazla zaten bir güncelleme atlattı....Google index sayfa sayım 40.000 in üstünde Backlinkim son güncellemeyle 700ün üstünde....Yahooyada kayıtlı ayrıca.... Optimizasyon kusursuz 8k hitte var....
Yani demek oluyorki pr için backlinkmiş cartmış curtmuş yalan.... Pr güncellmesinden 20 gün önce açacaksın 5-6 site optimize falan etmeden alacaksın ikitane pr6 link koyacaksın sitene olay bitti....
Google emek hakkı yiyor, Benim gibi kaç arkadaş tanıyorum aynı şekilde 6 aylık siteler pr atlanmış.... Optimizizasyonları fullll....
Bu arada ne olur 20 günde pr alan arkadaşlar yanlış anlamasınlar ben sadece optimizasyon konusunu dile getirdim. Çok yakın tanıdığım yakın arkadaşlarımda var hemde 10 günlük domainlere pr alan.....Hepsine helal olsun demekki biz yanlış biliyormuşuz. Hiç ellememek lazımmış. Optimizasyonda neymiş.
Google webmastertoolsta neymiş. Keşke haberimiz olmasaydı
Öğrendimde ne oldu günlerimi saatlerimi aylarımı harcadım profesyonelmi oldum HAYIR....
Biri bana sorsa abi ne yapayım pr nasıl alınır optimizasyon nasıl yapılır diye bunu yap diyebilirmiyim HAYIR....Kusursuz ol kazanırsın diyebilirmiyim HAYIR....
Hepinize saygılar, sevgiler....