busy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1 teşekkürler SEaL
burada çoğu kafasına göre yorum yapıyor.Anlatmak istediğimizi anlamıyorlar sanırım.
Rica ederim Dostum, ben de sana teşekkür ederim, güzel bir konuya değinmişsin.
Zaten logoyu da bir kenara bırakırsak ben mynet'in hiç bişeyini beğenen biri değilim, hiç hayatta da girmem bile. Mail desen zaten en güzeli gmail.com, yok ille Türkçe mail diyenler varsa zaten gmail her dile aynı anda çevriliyor. Yani mynet'in artık eskisi gibi hiç bi esprisi kalmadı, sadece girenler bence sırf alışkanlıklarından giriyor, başka bişey değil.

Benim Mynet'i eleştireceğim bir konu daha var, adamlara mail atıyosunuz bir Allah'ın kulu da size geri dönüş yapmıyor. Bu nasıl Türkiyenin en çok girilen sitesi, siteyi bırakın koskoca bir kurum bu. Arama Bölümü diye bir bölüm var mesela, oraya kaç defa site ekledim, sitem google'da 1. sırada, pagerankı 5, adamlar başvurunu bile okumuyor. Ne zaman eklemişlerse taaaaa 5-6 sene önce sanırım oluşturmuşlar bu arama bölümünü, dandik dundik siteler var, hatta tr.tc vs.. 8m.com gibi bedava alan adları bile var. Sapır saçma bişey bu.

Mynet çoktan bitmiş, eğer şimdiye kadar bitmediyse bitişi de çok yakındır bence. Bu kafayla devam etsinler onlar