Bişey çarptı gözüme burada.
Full managed dedilerse her türlü problemle uğraşmak zorundalar. sunucu Full managed deyip biz sadece network'ten sorumluyuz olmuyor
O zaman, sunucu unmanaged demeleri lazım.
Yazmıcam yazmıcam dedim ama artık gordukce dayanamıyorum. Bu datafirm denilen firmadan 1 adet linux vps aldım. Herneyse sunucuyu teslim aldim bazi problemlerim oldu yazilim kurulumlari hakkinda neyse dedilerki biz sunucunuzu kurup veririz sunucu full managed dedi biz sadece network kesintilerine bakarız dedi tamam dedim. Pazartesi günü aldım vpsyi cuma bir baktım vps kapalı cebden ulasmaya calısıyorum kapalı mail atiyorum cevap yok msn bakiyorum hicbir yetkili yok resmen sırra kadem basmıslar

herneyse sonucta bu iş üzerinden ekmek yediğimiz için dedim herhalde dolandırıldık hemen yeni bir vps aldım tasıdım dosyalarımı vs vs. Allahtan yedek almısım

Nerde network kesintileri ile ilgilenen datafirm sorun olduğu zaman adamlar ortalıkda yok birde network kesintisiymişmiş bundan bahsediyorlar. Birde oyle bir uslupları varki konusurken sanki karsında cocuğu var azarlamıs gibi konusuyorlar. Datafirmden nasil vps aldım bilmiorum bir anlık dalgınlığımamı geldi ne araştırmadan aldım o konuda suc benim. Herneyse hiçbir yetkiliye ulasamayınca insan ister istemez panik oluyor dolandırıldımmı dedim ertesi gece sunucu acıldı ve mail gecmisler sunucunuz acıldı vs vs die msnde diyorum yetkili diorki biz işte size onceden mail attık problemi ama ne hikmetse bana mail filan gelmedi. Herneyse 7 gün içerisinde geri odeme garantisi veriyor arkadaşlar 2. aya girdik hala geri odemeden haber yok
satis@datafirm.net e baska biri bakiyormus sozde su an umut bey bakmiyormus kendisi istanbula gitmiş ofis işleri filan varmıs bu sahısında geri odeme yetkisi yokmus kemal beye mail attim umut beye mail attim cvp yok. Allaha havale ettim ne diyim.. Aslında ayrıntılar cok ama yazmaya değmez Allah bildiği gibi yapsın bunları