ne yazıkki bu tip insanlar çok. benim de başıma geldi daha önce. hatta bi tanesi sitenin aynısını çalmıştı. benim resimleri kullanıyordu. hotlink korumasını etkinleştirdim cpanelden resimler için. o kişiler foruma üyeydi. sonrasında isimlerini verip konular açtım ve kaldırdılar. bence forumda olan arkadaşın ismini söyleyebilirsin.
İmzasında geçtiğine göre
inanilmaz.org: İnanılmaz ama “gerçek” yüzlerce hikaye ve video! sitesi akon adlı üyeye ait olsa gerek.
Şimdi şu başlıklara bakın,
Kumsal veya Duvara Yazı Yazmak İstermisiniz? | inanilmaz.org: İnanılmaz ama “gerçek” yüzlerce hikaye ve video! Kumsal veya Duvara Yazı Yazmak İsteyenler - Günlük Haftalık Aylık
Bendeki yazının aynısı. Benim yazımı önceki günlerde yeniledim. Çünkü
letterjame.com kullanımı değişmişti ve güncel kalsın diye yeniledim. Fakat bu yazıyı daha önce okuyanlar eski yazıyı bariz çaldığını anlayacaklar.
Ã�evrimiçi Robot Resimler Ã�izin | inanilmaz.org: İnanılmaz ama “gerçek” yüzlerce hikaye ve video! Ã�evrimiçi robot resimler çizin - Günlük Haftalık Aylık
Buna ne demeli? Üstelik resimlere bakarsanız, hepsi benim sunucumdan geliyor. Zaten dmry.net dışından çağrılan resimlerin üstüne dmry.net baskısı yaptırıyorum
Şimdi bu arkadaşın yaptığı çirkinlik midir? Değil midir? Üstelik benim hazırladığım ve ücretsiz olarak dağıttığım sayfa sayaç eklentisini de kullanıyor. Sanırım bu yemek yediği tabağa tükürmek oluyor?
Üstelik sitesi de panayır yeri gibi

Reklamsız alan yok. Başkalarının yazılarını çalarak bu şekilde reklamlardan gelir sağlamaya çalışmak...
Sitesinin içerisinde dolansam belki başka yazılarım da çıkacak.. Arkadaşa hem eposta attım hem de buradan PM ama dönen yok. O zaman ben de onun yazılarını çalıp birebir yapıştırayım. Belki onun için de eğlenceli olur