WhiteKey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba tabiki yanlış anlamıyorum çünkü suçlama yapılabilecek bir durumda olduğumu düşünmüyorum. Çünkü zorla kullandırmadığımız veya kullandıktan sonra bir düşüş yapmadığımız için suçlama olarak göremem. Text reklamlar neye göre az sayılıyor kendinizmi tıklayarak deniyorsunuz diyede sorulmaz ki
Size göre az sayılabilir bende kendi paneliden geçerli ve geçersiz tıklama oranını görebiliyorum, anormal bir durum yok.
Bazı sitelerde reklam çeşidi az olduğu için tıklamalar az gözükebilir. ama kesinlikle az sayılma gibi bir durum yok, zaten sitelerden yapılan tıklamaların raporlarınıda göstermeyi düşünüyoruz hangi tıklama neden sayılmamış vs. kesin olmamakla beraber bu tarz birşeyler yapabiliriz.
Yoksa şu sebeplerden dolayı sayılmaz diyerek kontrol ettiğimiz şeyleri anlatma gereği duymuyorum. Tıklama konusundada az sayıldığını düşünmüyorum çünkü aylık iyi miktarlarda kazananlar çok var bu arkadaşlarında gösterimi çok çok fazla değil demekki çıkan reklamla denk geliyor. Yani extradan tıklamalar fazla sayılsın gibi bir uygulama yapamayız.
Not : Atakan arkadaşımız benim bilgisayarımdan cevabını yazdı

Tebrik ederim Text reklamlarin suradan az sayıldigini anliyorum hani adsense var ya hangi google in bir gun o google adsense reklami koyuyorum bir gun de sizin reklaminizi (bu arada hitlerin ayni oldugu gune gore degerlendiriyorum) koyuyorum aldigim sonuc bu duydugum sonuc bu...

sizin (Not suclamiyorum sadece soruyorum) yazmami da icerlemenizi anlayamadim

kullanmiyorum kullanana da mani olmuyorum sadece soru soruyorum sizin cevrede guvenli diye nam salmis olmaniza ragmen niye boyle tepki gosterdiginize anlam veremiyorum iyi aksamlar