tolgahat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle saçmalıkmı olur ya ? Arkadaşlar bahsettiğiniz firma Microsoft. Bilmem gelirinden haberdarmısınız.. Adamların gelir kaynağı tükendi batıyorlar, finanas için güvenlik firmaları ile ortak calısıyorlar. Yok daha neler!. Anlamıyorum sizi arkadaşlar. Coojo sen hiç evinin anahtarını biryerlerde unutmadın mı ? yada hiç hata yapmadın mı ? Kusursuzmusun sen ? Neden işini düzgün yapmıyorsun ki ?...

Mutlaka açık olacaktır. Olmayacak diye birşey yok. önemli olan bu açıkların erken teşhisi ve minimum zamanda müdahale edilmesidir. İşi doğru yapmak budur. Daha iyisini yapan çıkarsa alkışlarım.
gelir kaynağı mı tükendi,yapma Allah aşkına.. Ya birkere şunu bir düşün,diyelim hiç açık bırakmadılar,sonuçta burdaki adamlar bizim gibi normal insan değil,bu adamlar kafayı kodlarla kırmış adamlar,defalarca testten geçiriyorlar yaptıkları sistemleri,isteseler 1 tane açık bırakmazlar,yani o firmada 10-15 kişi çalışmıyorki,hadi birisi hata yapsa diğeride mi hata yapacak.Yani sonuçta istediğinize inanmakta özgürsünüz tabiki de ama bu iş böyle yürür,yani ben sana birşey vereceğim ki sende bana vereceksin,şu anda eğer kontrol edersen en çok satılan şey internette güvenlik üzerinedir,neden,çünkü insanlar açıklardan korkuyorlar,sistemlerine,verilerine birşey olacağından korkuyor ve milyar dolarlar dönüyor bu piyasada,sen merak etme,microsoft batmaz,çünkü onu ayakta tutacak bir sürü nedeni var..