forumunuza sahip çıkın,
Biraz önce ceviz forumunun üyeleri tarafından r10 ve iyinet hakkında, yapılan yorumları okudum, içim parçalandı.
Kendilerince r10 kreş ilan eden bir seviyesiz, birde çok küfürlü yazıyorlar diğen alkışçısı var.
Sayın ceviz forumun üyeleri, sizleri protesto ediyorum. R10.net'in maxi geyiq kısmını forumun amacı gibi göstermenizide ayrıca kınıyorum.
Forumdan 2 aydır üyelik alamayan arkadaşım, bilmeniz gereken şey burası
webmaster forumu mynet veya hotmail uzantılı maillerle üyelik alamazsın.
benim merak ettiğim birşey var. iyinet veya r10da ceviz.net için bana referans verecek yokmu diye bir başlık açın. bakalım nasıl davranacaklar.
benim merak ettiğim birşey var. iyinet veya r10da ceviz.net için bana referans verecek yokmu diye bir başlık açın. bakalım nasıl davranacaklar.
seni terbiyesiz seniiiii
reklam yasak kardesim
yallah 2 hafta ban akillan da gel
derlerdi

şahsen ben r10'a uye oldum.
1 mod(!) ego tatmini icin beni banladi

gerekcesi ise, satis yapanlara kostek oluyormusum.
ben irdeledim diye celme takiyorum uslubuna yattim ve 2 gunluk ban yedim.
zaten test icin olmustum daha zor bulurlar (:
cevizim varken ??
ayricana da, bir kac kez gordum, lisansli olmayan FLASH OYUNLARi da satiyolar ve izin veriyorlar. lisans durumu nedir diyorum yok oyle bisey al iste almicaksan celme takma diyolar (:
2000 tane flash oyunu acaba gercekte yazan kisi mi satiyor ?
velhasil kelam fazla da irdelemek istemiyorum
hayatlarinda bol sanslar ama ben olsam uye olmazdim (oldum pisman oldum, tecrübe)
Arkadaşım bu mod kim ise söyle bizde bilelim.
Kim gelmiş forumda başka bir foruma üye olmak için konu açmışta banlanmış hor görülmüş.
İddialarınızı destekleyecek belge ve fikirleriniz yoksa gereksiz sataşmayın.
Biz bilgi paylaşalım istiyoruz görüyorum ki sizler kendinize eğlence arıyorsunuz.
Ceviz deki yorumlar yandaki linktedir isteyen arkadaşlar devamını okuyabilirler.
İyinet davetiyesi [Arşiv] - Ceviz Forum