zeynelkoc adlı üyeden alıntı:
iskorpitix denen adam lamerin teki
hound adlı programı açık tutup gelen şifreleri alıp hack yaptığını sanıyor halbuki bu lamerliktan başka bişey değildir.
hacker dediğiniz adamın misyonu hedefi olur sırf bi açık yakaladı diye sağa sola dalmaz bu tür şeyleri yapanlarda küçücük beyinlerinde ne kadar büyük bişey yaptığını sanmaya çalışır
bu arada h4x0r kardeşim sağ olsun geçen sene mavranın databasei çekmişti bize de bakmak nasip oldu
+1500 katılıyorum. Türkiyede çeşitli kavram karmaşası yaşanıyor bunların en barizide lamer ile hacker yada programcı ayırt edilemiyor. iskorpitx dediginiz adam hackerların buldugu açıkları kullanır ancak lame lame işlerle ugraşır. Bana o adamın securityfocus yada packetstormsecurity de yayınlanan bir exploitini, shellcode unu gösterebilecek varmı. Bana göre en baba adam programcıdır(hacker)
Not:Turkiye de ilk 5 firma içinde sayılan bir hosting firmasında bir açık buldum, makinede 1300 küsür domain var. Adama durumu telefonda antattım ok dedi 2 saat sonra bana geri döndü acık patch lendi dedi ok bi kontrol ediyim dedim. Ama bi haltı düzelttigi yok, olmamış dedim ok dedi biz size düzeltip geri dönecegiz ama 1 aydır durum aynı ve benim 2 sitem bu şirkette host edilmekte. Ben firmamı degiştirene kadar umarım bi sakat durum çıkmaz