yok canım insanların eksiğini araştırmak gibi bir huyum yok ama, burada hizmet veren herkesin kullandığı her datacenter ile ilişkim oldu, genellikle Almanyanın tüm noc'larının sahiplerini bir şekilde tanıyorum ve amerika ilede ilişkilerim var
şu an zaten powervps.com Defenderhosting LLC firmasına çalışıyorum dünyanın 2. büyük hosting firması. İster istemez insanlarla bağlantın oluyor.
Amacım sadece insanlara yalanları
veya yanlışları anlatarak satış yapanları uyarmak. Kimse kimseyi kandırmasın istiyorum.
Emin ol Türkiye olarak, hosting konusunda HİÇBİRŞEY bilmiyoruz. Müşteriye destek vermek, makinayı manage etmek (bakınız: Adam sunucu satıyor hala unmanaged diyemiyor, unmanagement diyor. kelime anlamını bilmeyen biri bile satayımda nasıl satarsam satayım arayışında) adına hiçbir şey bilmiyor.
(gerçi bilmeside gerekmez sunucu yönetimini başkasına bırakıp keyfine bakar orası sorun değil)
Bu son yazdığım Blade için geçerli değil. Yanlış anlamasın.
Onun dışında forumda radminden sabit bir post isteyip kandırmacaları oraya yazıp insanları bilgilendirmek istiyorum. Şu an türkiyeye veya dışarıya kendi adım altında satış yapmıyorum. Hosting işi içinde değilim yani tarafsızım.
Daha öncede bilgilendirici şeyler yazdım ama satış baltalama yaptın diye attılar. Benim amacım sadece insanları uyarmaktı. Tekrar banlanabilirim AMA beni ve doğruları yazanları banlamak SADECE forumda ağlayanları arttırmaktan başka işe yaramaz. Konulan her kural doğru diye birşey yok ama uyulması gerek diye birşey var malesef.
Neyse uzamasın fazla konu

Servis alamayıp kandırıldıktan sonra ağlamayan müşteriler istiyorum. Daha temiz sektör istiyorum
Hayırlı işler