Burayı iyi okuyun!!
şimdi konuşma sırası bende, Buraya turuncu olmamın en büyük sebebi, Aydın, Doom Vs kişileri iyi tanıyıp, tatlı söz vesaire ile ortamı yumuşatmaya çalışmamdı
ama forum iyice *** olmaya başladı, yok bilmem kim şunu banla der, bilmem kim şunun banını aç der, diğeri konuyu kilitle der, diğeri sil der, başkası aç der, öbürsü sildiğini geri getir der..
Madem öyle Forum ddoscular tarafından kapanacaksa kapansın, iyilik yaptım bu zamana kadar ama hep zor duruma düşen ben oldum, şimdi bütün forum iyi dinlesin !!
Zamanın birinde forumdan banlandığımda Allah hepinizden razı olsun, Kiminiz beni sevdiğiniz için, kiminiz yapılan haksızlığa karşı olarak tepki verdiniz,
Şimdi buraya yönetici isem ve burada bulunmamın bazı sebepleri var ise durayım Ve şimdiden söylüyorum kimsenin lafı, sözü ile hareket etmem, beni tehdit edecek insanlar var ise ki olmayacağını düşünüyorum Aydın da dahil, elimden gelen herşeyi iyilik ile yapmaya çalıştım Ben bundan sonra bir ceza veriyor isem vardır bir sebebi bunu düşünün bunu bilin, Daha iyi bir forum sitiyorum, lamerlerin, dolandırıcıların olduğu bir mekâna asla müsade etmem, bu böyle biline herhangi bir moderatör, herhangi bir yöneticide yapsa asla müsade etmem amirim bile olsa banlarım, karşı çıkacak birileri var ise PM ile haber versin, Yöneticiler ile bu konuyu yönetim bölümünde konuşuruz , yoksa beni eski halime getirin
selametle