herkes yanıp tutuşuyor google adsense google adsense diye ama yabancı içerikli yada orijinal içerikli bir siteniz olmadıktan sonra elinizde onlarca adsense hesabı olmuş neye yarar :S
bende başlarda google adsense hastasıydım 1 dolar bile kazansam havalara uçardım hatta google bursu demeye başlamıştım bir zamanlar :S :S
ama kendimi geliştirdikçe gerçeklerin farkına vardıkça adsense nin yüceltilecek bir şeyi olmadığını anladım (iyi kide anlamışım geç oldu ama neyse

)
bakın şimdi neden böyle konuştuğumu anlatayım size:
bir türkçe sitemden aldığım istatistikler (şimdi bazı arkadaşlar bunları neden yayınlıyorsun gizli kalmalı bunlar falan diyecek ama olsun

)
Google Adsense günlük ortalama tıklama 600-700 günlük ortalama kazanç 5 $
Gittigidiyor günlük ortalama tıklama 400-500 günlük ortalama kazanç 12-15 ytl
Argonik günlük ortalama tıklama 200-250 günlük ortalama kazanç 6-8 ytl
günde yaklaşık 700 tıklama ve günde 5$ :S türkçe içerik site :S
eğer adsense e yapılan bu günlük ortalama tıklamaların yani 700 tıkıın türk sponsorlarına tıkladığını düşünürseniz adsense için yanıp tutuşmanın faydasız olduğunu görürsünüz
ha sözüm orjinal içeriği olan hiti çok çok yüksek olan sitelere yada yabancı içeriği olan sitelere değil tabiiki onlar işin yolunu bulmuşlar araştırmışlar onun üzerinde kendini geliştirmişler sözüm türkçe içerikli sitesi olupta google adsense için yanan arkadaşlara
haaa şimdi gelelim ben bunu neden yazdım bilmiyorum... belki bugün çok moralim bozuk olmasından dolayı belkide artık bu adsense muhabbetimden sıkılmamdan dolayı belkide falan filan
kusura bakmayın kafanızı ağrıttım ama içimi döktüm rahatladım kolay gelsin
bol kazançlar
vede son olarak unutmayın türk sponsorlara
güvenin