Guajira adlı üyeden alıntı:
1- Gözat yazan yerin soluna bi kutucuk yapsaydın keşke. Hani dosya adının çıkacağı yere. onu eklersen iyi olur bence.
2- Güzel bi olay. Tr'nin rapid'i "Elmasgunes"
Sanırım yakında gözat butonunun olduğu yeri değiştirmem gerekecek. IE'de biraz sorun yaratıyor.
Teşekkürler, rapid kadar kaliteli olursak ne mutlu
MoNaRcH adlı üyeden alıntı:
tebrikler elmasgunes.
yorum istersen şöyle başlayalım.
---gözat ile yükle neden alt alta değil gözat neden kaymış yanında boşlukmu var bekirin dediği gibi yoksa boşluk yap ama yinede "yukle" ve "gozat " alt alta olsun.
--- renklerde bi sorunmu var açıklayamadığım şekilde gözümü alıyor renkler sanırım en arka planın gri olması ve kenarların biraz koyu olmasıyı ifade edilebilir..
---herkes explorer a göre sanırım sende firefox a göre yapmışsın. explorer da usttekli logo kaymış gibi görünüyor bende..
--- anasayfada neden Yukle butonu var?
aklıma geldikçe yazarım...
Teşekkürler.
Gözat bölümünün olduğu yeri tamamen değiştirmeyi düşünüyoruz.
Renklerde bir sorun olacağını sanmıyorum, LCD ekranda ve Laptopda çok güzel gözüküyor. Normal bir ekran bulup bakmam gerekecek
Evet, Firefox'a göre hazırladım. Explorer versiyonunu söylersen, test edebilirim. IE'nin sorunu, standartlara uymaması. Bu yüzden IE'de bozuk çıkıyor. Yakında daha sade bir şekile getireceğim sanırım. En azından her iki browserda da sorunsuz olması için.
Şu anda az dosya var, o yüzden her yere yükleme butonu koyduk sayılır
123mp3 adlı üyeden alıntı:
Hocam çok güzel olmuş. Neden sürekli referesh yapıyor sayfa? birde yüklenen resimleri önceden görebilme imkanı olsaydı daha iyi olurdu sanırım.
Teşekkürler. Sayfayı refresh etmesinin nedeni, upload ederken durumu göstermesi. Yüklenen resimleri önceden görebilme imkanı güzel bir fikir, uygulayabiliriz.
bilirkishi adlı üyeden alıntı:
sitenin dizaynı hoş olmuş güle güle kullananılım. ben de bişiy upload ediim dedim.
Teşekkürler..
trextra adlı üyeden alıntı:
Ajax ile yapmışsın heralde. Çok kullanışlı ve güzel bir sistem. Eline sağlık..
Pek ajax kullanmadık. Ama kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Hepinize değerli görüşleri için çok teşekkür ederim.