Adamer hakkında açıklama zamanı geldide geçiyor herhalde biraz uzun bir yazı olacak ama sıkılmadan okursanız sevinirim, hatalar olabilir yazıda kusura bakmayın.
Dünyahosting yaklaşık 2 ay önce satılıyordu ve dünyahosting benim domain bayimdi, yaklaşık 110 domaini mevcuttu. Bir konuşmamızda satacağını belirtti istanbuldan bir yere bende ilgilenebilirim dedim ve ardından olur abi bana iyiliğin geçti niyetin varsa diğer tarafa söz vermedim dedi ve biz kendisi ile bir pazartesi günü sözlü olarak anlaştık ve perşembe günü (olay 2 ay önce geçiyor) kendisinden sunucu bilgilerini istedim ve bana dediği abi benim adamere 500 e yakın borcum varmış dedi normalde 150 dedi abartıo ve sunucuya el koydu dedi. Ardından Hakan beyle görüştüm ve satın aldığımı belirttim. Bu sefer bana para gelmedi dedi dedim size değil sahibine yapılacak zaten ödeme bu muhabbet uzun sürdü sonunda şu çıktı Hakan beyden ben satın alacam ve bende kendisine dedim ki iyi benim satın aldığım şeyi alabiliyorsan al, ardından bayram oldu ve ben bu dunyahosting'in msn bilgilerini ve güncel bilgilerini aldım. MSN'den müşterilerle görüşüp transfere başladım yaklaşık 50 kişiyi ücretsiz çektim ardından bir öğrendim ki Hakan bey de milletten domain için ödeme istemeye başlamış ve ortalık karıştı 2 kişi dünyahostingin sahibi olmuş, dünyahosting sahibini arayanları dunyahosting bana yonlendiriyordu, domainler hakan beye yönlü olduğundan index basıp Şenol'un ortadan kaçtığını falan belirtmiş, şenol bir müddet uğraştı en son geri almak istedi ve bende kendisine geri verdim ve bir telefon görüşmemiz oldu Hakan beyle tekrar ben satın aldım dedi ve ücretsiz host veriyordu göya bu 100 küsür kişiye millet bana ulaşıp işte para istiyo demeye başladı falan ve bu domainlerden hakan beyin bana bir ödemesi de söz konusuydu. Gelelim dün'e bu kadar mağduru görünce olaya karışmak istedim ve domainleri sahiplerine dağıtmak istedim. Dün sadece bir kişiye yardımcı oldum ve o arkadaşta domaini transfer etmedi sadece yönetim için panel aldı. Bugün hakan beyin bir mailini aldım ardından..
"Merhaba yener bey, bir kaç müşteri geldi msn ye ve direk domain isimlerini söyleyerek maili değiştirdik transferi başlattık dediler whois çektiğimde ise gerçekten maillerin değiştiğini gördüm açıkcası sizin dürüstlüğünüze güvenim yok ödeme yapılsa dahi siz her aklınıza estiğinde yine aynı uygulamayı yapacağınız kesin. şu an itibariyle dunyahost müşterilerine ücretsiz host sunmuyorum şenol kaçtı gitti cezası bize kaldı ama yok artık. buyurun domainler zaten şenolun sizin keyfinize bakın. ben az sonra dunyahosting.com a index atıp firma tarafından domainler yeniden el konuldu onlarla irtibat kurun yazısı ekliyorum. dunyahost vb.. birçok domaini çekmiştim çünkü onlara index atıp direk size yönlendiririm, buyurun siz kazanın gözümüz yok ama keşke açıkca amacınızı söyleseydiniz, yine madur oldu dunyahost müşterileri ama sanırım artık derdi bana değil, madur olanları kurtaralım derken boşu bışuna heder ettim kendimi. buyurun ilgilenin o zaman.
Şu anda itibariyle hiç bir şey talep etmiyorum sizden sizde şu andan sonra hiç bir şekilde bizden birşey talep etmeyin. insanların derdi peşinde koşmuyorum artık. inanırmısın hala şenola para yolluyorum arada ihtiyacı var diye ama enayilik bende. şu andan sonra ilgilenmiyorum sizede kızgın değilim sizde haklısınız insanlık değil maddiyat önemliymiş.
Saygılarımla.."
Gördüğünüz gibi tekrar el kondu diyor, ve gene bir takım işler dönüyor kimsenin domaine bizim tarafımızdan el konma yoktur dünyahostingte domaini olan herkese ulaşıp teslim etmeye çalışıyorum.