Bu türkçe domainler hakkında herkez "tutmaz, kötü, tamamen fasafiso, hikaye bunlar, hiçbi değeri yok, vs vs" yazılar geliyor çoğu sitede bunlarla karşılaştım.
Ya arkadaşlarım soruyorum size nasıl tutmaz?
Türkiyenin bilgisayar kullanan nufusu zatn çok gelişiti ki internet kullananlarda bi okadar hızlı gelişiyor. Yeni bir çağı ilk görenler bizleriz webde tr karakter leri! ileride sanıyormusun ki gidipte yeni açılan bir şirketin holdingin sikilmisogulları.com.tr(not kesinlikle küfür maksatlı değilidr) diye bi alan alacaklarını? Neden alsınlarkı çünkü artık türkçe domainler var!!!

Burda not düşmek istiyorum ; "yabancılarda ı,ü,ğ,ş,ç,ö yok falan filan" bunlar muhum değil bir yabancı sitene girecekse googleden aratıpta girmicek zaten!! Senin verdiğin bilgiler doğrultusunda girecektir. Yani www. ilaveten
www.işçilerbankası.com ilaveten yaancı biri gireceksede
www.iscilerbankasi.com dolusa bile www.iscilerbankasitr.com gibi bişiler ilave edersin bunlar problem değil.

Buna emin olki bizim çocuklarımız yani bundan maximum 7 sene sonra interneti 100% tr olarak kullanacaklardır.

Şuanda aklını kullananların önüne çok güzel bir fırsat çıktı! Bunu kimse inkar edemez.

Buarada bir söz vardır.

"Dost yüze, düşman ayağa bakarmış." Yani hep kötülemek için birşey aramayın!!! Bir yabancı zaten sisizn sitenize googledan yada başka arama motorundan girer başka bi yabancı arakadaş tavsiyesiyle değil!!!