SaLvaDoR adlı üyeden alıntı:
Adultta önemli olan hitin sayısı değil kalitesidir , bu forumda da saçma sapan cj yapan tipler var 100 k hitim var diyo 5 para etmez hit olduğunu söylemiyor . birde o siteleri burda satmaya çalışanlar bile var , topic i açan arkadaşın ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım tgp lere post mu atmak istiyor ? kalitesiz cj sitemi yapmak istiyor ? ( yani saçma sapan hit dediğim mevzu ) yoksa tgp sitesi mi kurmak istiyor thehun gibi ( eğer tgp sitesi yapmak istiyorsa o tam bir hayal o piyasa çoktan kapışıldı . ***** piyasası ile boşuna uğraşmayın 100 k -200 k hit i duyunca herkezin iştahı kabarıyor ama hitin kalitesini herkez unutuyor 10 k kaliteli hit i olan bir siteyi google için kullan 100 k hit alan saçma sapan cj den çok daha iyi para kazandrır , şunuda söyleyim google dan para kazanamayan ***** piyasadan hiç kazanamaz , ula bu ramazan ayında bende amma mevzu yaptım
SaLvaDoR dediklerin doğru olabilir bir bakıma sonuç olarak o scriptten gelen hitlerin hepsi istek dışı geliyor ama gerçekten büyük bir networkleri var adamların belki sadece baştaki siteler yada kaliteli siteler kazanıyor olabilir. ***** işinden para kazanmak gerçekten zor ama.
başka bir tgp scriptide bu adreste var http://www.jmbsoft.com/ incele istersen script forumlarında felan var w-arez olanı