Merhaba;
Adamer sahibi hakan bey kendisini iyi tanırım ve forum.donanimhaber.com da bylilaht diye nicki var oldukçada mesajı var forumda herkes kendisine güvenir.Aranızdaki durumu bilemem eğer size karşı yanlış yapmışsa kendisini yadırgarım.
Saygılar.
Nudem Tech
size herkesin neden güvendeğini sölieyim mi
hakan denen kişi tatlı diliyle herkesi kendine bağlamayı başarmıştır ama bunun sonucunda herkes hüsrana uğradı herkesin domainini bloke etti ve kimini resellerini hostunu yedeklerini vermemeksizin suspend etti ve 30 ytl unsuspend parası aldı yedekleri yine geri vermedi ve bu kişi benım ofisim falan var diyor ama ne ofis var ne bişey firmamda çok kişi çalışıyor diyor. ama kendisinden başka kimse yok. ve ofiside yok ben şirkletim diyor kendisi herkes şirket olabilir ben muhasebeciyim bu iş için gerekli şeyleri söliyeyim size eviniz sizin veya ailenize ait birideyse tabuyu alıyorsunuz maliyeye gidiyorsunuz sonra adamlar işyerinizi incelemeyte geliyor gelen kişilere 100-150 YTL veriyorsunuz (rüşvet) hemen işinizi yapıyorlar aa ne olduk ŞİRKET böyle birşey yok hani hakan bey nerde bilgileriniz sizin ?? her ay yeni büyük bir ofise geçiyorsunuz ama ortada ne ofis var ne telefon ya şin kısası msn konuşmalarını okursanız herşey ortada adam o ip adresi benim adresim değil diyor daha ne diyim ki

)