MusaKara arkadasim.
Tum mesajlari okudugumda Cepx arkadasimiz senle dalga gecmemiş Normal şekilde yazmis bir açığını Olabilir , kimse en mükemmel değildir.Googlede bile bazen hata oluyor.
Ama sen hem reklam alıyorsun yani oyle başlık açmışsın Hemde Ukalalık Tebrik ederiz ama bu forumda reklamz dışında baska islerden sende daha fazla kazananlar da var onun icin hava yapman gerekmiyor. Reklamz denilen firma hakkında tek bilgim bana mail atmışlardı ben katılmak istemedim demekki yapiyorsun. Orda Cepx arkadasim tsk ederim Evet arkadaslar varmi reklam veren deseydin Çok farkli seyler olurdu suanda.
Reklamx filan ile çalışıyor olabilirsin yüzler binler $ lar kazanabiliyor olabilirsin Ondan daha kaliteli firmalar var.
indrem msn imden olan bir arkadasim. ilk defa onun küfürlü konustugunu goruyorum Ama sebebi senin ukalalık etmen herhalde...
Siz buraya reklam almak için başlık açtıysanız reklam verenler için yazı yazın gidip te sununla calisiyorum , ben şuyum buyum demeniz yanlış bir davranis.
"Şimdi öncelikle sen kimsin sitene hiç girip baktın mı ? Şimdi yuhhu ya girip bakan biri bu adam la bu musa niye muhattap oluyor diyordur... Sen kimsin ki yazıyorsun açık kapadı diye ? Açık kapasak yazarız açık vardı saol kapadık diye 30 bin üyesi olan günde 14 bin hit alan bir site reklamz ile çalışan bir sitede o tar bir hata olucak biz görmüycez yav geçiceksin bunu..."
Yanılmıyorsam "Dikkat Şahan Çıkabilir" i çok izliyorsun bak bu konu yuzunden belki reklam alacaktın o firsat da kaçti. Onun icin kim olursan ol ne olursan ol Sözlerimize dikkat edelim.