flmshack adlı üyeden alıntı:
http://www.adultwebmasterinfo.com/ucj/ bu scripti çoğu tgp sitesi kullanıyor free sürümüde var ama free sürümüden hitin %20 sini aldığını duymuştum gerçekten çok büyük bir netwrokleri var 30 40k hitle gerçekten iyi paralar kazanılabiliyormuş admin paneli felan gerçekten çok detaylı kendi admin menünüzden sponsor linklerini dahi göre biliyorsunuz.
inceleyin isterseniz.
Adultta önemli olan hitin sayısı değil kalitesidir , bu forumda da saçma sapan cj yapan tipler var 100 k hitim var diyo 5 para etmez hit olduğunu söylemiyor . birde o siteleri burda satmaya çalışanlar bile var , topic i açan arkadaşın ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım tgp lere post mu atmak istiyor ? kalitesiz cj sitemi yapmak istiyor ? ( yani saçma sapan hit dediğim mevzu ) yoksa tgp sitesi mi kurmak istiyor thehun gibi ( eğer tgp sitesi yapmak istiyorsa o tam bir hayal o piyasa çoktan kapışıldı . ***** piyasası ile boşuna uğraşmayın 100 k -200 k hit i duyunca herkezin iştahı kabarıyor ama hitin kalitesini herkez unutuyor 10 k kaliteli hit i olan bir siteyi google için kullan 100 k hit alan saçma sapan cj den çok daha iyi para kazandrır , şunuda söyleyim google dan para kazanamayan ***** piyasadan hiç kazanamaz , ula bu ramazan ayında bende amma mevzu yaptım