Uzun zamandır argonik.com iş ortaklığı ile ilgili yazılanları okumaktayım. Öncelikle yapıcı olarak konuları ele alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz yoğun olarak sitelerle ve üyeliklerle uğraştığınız için yoğun başvuru ne demek çok iyi biliyorsunuzdur. İş Ortaklığı değerlendirmelerini yapan kişilerden biriyim. Ne olursa onaylamıyoruz? Kurallarda, sözleşmede yazıyor ve sizler zaten bu sistemleri çok iyi tanıdığınız için aslında biliyorsunuz neden onaylanmayacağını. Ama şu da oluyor, örneğin oyun siteleri birbirinin aynısı olan bu siteleri artık onaylamıyorum. Ayrıca mp3 indirilmesi zaten yasalara aykırı bir durum olduğu için artık mp3 indirme siteleri de onaylanmıyor. Forumlar içeriğinde ***** bölümü yoksa ve içerik olarak fazla cıvık değilse onaylanıyor. Ama o kadar yoğun bir başvuru var ki -tek işim de bu değil- asıl amacımız işçi işveren arası köprü görevini gören sayfamızın işlevini yerine getirebilmesi, yani ilan yayınlanması ve iş arayanların iş bulabilmesi.
Gelelim mail yazdım cevap vermiyorlar, hesap çalışıyor diyorlar ama giremiyorum diyen arkadaşa. Bu arkadaşa az önce mail attım. Kendisi 2 iş ortaklığı hesabı açmış yani iki ayrı site bildirmiş(Bu arada sorunlu hesabında bildirim yapmadığı birçok siteye de banner yerleştirmiş). Sorun olan kapatıldı diğeri açık ama sanırım ondaki şifre ve kullanıcı adını unutmuş. Her türlü sorulan soruya titizlikle cevap verme gibi bir alışkanlığım olduğu için maillere cevap verilmemesi diye bir durum kesinlikle yok. Bu arkadaşımızın bir durumu daha var, hesap bilgilerinde adını verdiği kişi daha önce banner tıklayın mp3 ancak o zaman indirebilirsiniz diyen kişi olduğu için hesabı incelenmiş ve daha önce enver beye ait siteyi de sitesinden kullandığı fark edilmiştir. Hayatım boyunca hep hakkı olana hakkını verdim. Lütfen değerlendirmelerinizde ben ne yapıyorum diye de düşünün ve suçlamalarınızı öyle yapın.
Merhabalar Hocam bır gun once
delikalbim@gmail.com e-maılını belırterek satıs ortaklıgına uye oldum fakat herhangı bır maıl gelmedı bana eger mumkunse
(Belırttıgınız krıterlere uygunsa) uyelıgımı onaylarmısınız_?